Home Diensten Vacatures Contact Links
Expansum beveiliging

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging is een breed begrip.
Er wordt gesproken over een object wanneer we dit beveiligingsdoel als eenheid kunnen zien, zoals een gebouw of meerdere gebouwen die bij elkaar horen op n terrein.

Wanneer uw bedrijf gevestigd is op een bedrijventerrein kan het voor u interessant zijn om de beveiliging van uw bedrijf, in samenspraak met de overige ondernemers op uw bedrijventerrein, uit te besteden aan Expansum Beveiliging.

Bedrijven kunnen er voor kiezen om gebruik te maken van permanente of tijdelijke bewaking, een beveiliger kan uw pand openen en/ of sluiten op de door u gewenste manier.

U zult merken dat u een stuk geruster uw bedrijf betreedt of verlaat als u de zorg van het openen en sluiten van uw bedrijf aan ons overlaat.

Uw personeel en bezoekers zullen hierdoor een verhoogd veiligheidsgevoel krijgen.

In de praktijk is een objectbeveiliger een deel van de tijd bezig met dienstverlening en niet met beveiligingstaken. De objectbeveiligers van Expansum Beveiliging zijn naast hun representativiteit en flexibiliteit ook geselecteerd op servicegerichtheid. Het belangrijkste uitgangspunt blijft echter dat de geboden dienstverlening niet ten koste gaat van de beveiliging!